Geschenken


Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk?
 
Nu het eindejaar van 2019 snel nadert, ben jij misschien wel op zoek naar lekkere en originele eindejaarsgeschenken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte geschenken.
Bij Mister Drinks staat de klant centraal. Stel zelf uw geschenkmand samen, wat erin zit en hoeveel dat kost bepaalt u helemaal zelf. Geen inspiratie? Ga voor een biermand, wijnpakket of gin-tonic-kist uit onze winkel. Of laat het plezier van het kiezen aan de gelukkige over en schenk een cadeaubon.
 
          

Wist je dat wij ook gepaste relatiegeschenken maken voor bedrijven?

In onze geschenkenafdeling besteden wij heel wat aandacht aan de voorstelling van producten. Tenslotte krijgt iedereen graag een cadeautje in een originele verpakking. Stuk voor stuk proberen wij kwalitatieve producten te selecteren om zo op een originele manier uit de hoek te kunnen komen. Naast dranken hebben wij een uitgebreid gamma aan delicatessen, pasta's en zoete lekkernijen.

   
Uiteraard bepaalt u volledig zelf hoe uw geschenk eruit zal zien en vooral… wat erin zal zitten. Wij zorgen voor de afwerking en staan je graag bij met onze professionele kennis en raad.

Bestel tijdig jou eindejaarsgeschenk!