Evenementen

Dag van de Drankenhandelaar

Wij bij Mister Drinks zijn kampioenen in het aanbieden van gewaarborgde verpakkingen. Het is een sterkte waarmee we ons onderscheiden van andere distributiekanalen.

Als we minder plastic in de oceaan willen zien, minder afval langs de bermen, dan moeten we allemaal veel meer kiezen voor milieuvriendelijke en herbruikbare verpakkingen.

Aarzel dus niet en begin VANDAAG…

Tijdens de “Dag van de drankenhandel” plaatsen we die meerwaarde, de drankenhandelaars in het algemeen en vooral onze klanten in de kijker!

Kom langs bij Mister Drinks op zaterdag 23 november. Je geniet van tal van acties, extra kortingen & verschillende proevertjes ter plaatse. Elke bezoeker die op 23/11 iets koopt in de winkel ontvangt bovendien een mooi geschenk.

We zijn doorlopend open van 10u00 tot 17u00.

... Kom gerust eens langs ... 

"De dag van de drankenhandel" is een initatief van Febed.
Tijdens deze editie willen ze de nadruk leggen op de link tussen de bescherming van het milieu en het aanbod van de drankenhandelaar die gespecialiseerd is in een ruime gamma herbruikbare verpakkingen. Als we minder plastic in de oceaan willen zien, dan moeten we allemaal veel meer kiezen voor herbruikbare verpakkingen.