Dranken

U vindt hier een ruim aanbod alcoholische en niet-alcoholische dranken: bieren, wijnen, aperitieven, sterke dranken, likeuren, zuivel, frisdranken, versnaperingen, gadgets,….
Zoals onze naam al doet vermoeden, hebben wij alles in huis om van uw feest of evenement een succes te maken. Kom gerust eens langs in onze zaak in St Antonius- Zoersel voor een kennismaking met ons uitgebreide, verzorgde drankenassortiment.

Dank voor drank

Tip voor een origineel cadeau? Koop bij Mister Drinks uw relatiegeschenk, cadeaubon,  bier- of geschenkenmand of een hoogst persoonlijk cadeau dat uzelf hebt samengesteld!  Wij ontvangen Zoerselse geschenkencheques.
Wist u dat wij ook wijndegustaties organiseren? Dé gepaste moment om uw favoriet wijntje uit te kiezen met professionele hulp van wijnsommeliers. 


Onze klanten

Particulieren voor thuisverbruik. Organiseert u een privé feest? Of bent u lid van een vereniging of sportclub? Komt er een evenement aan in uw bedrijf of wenst u een horecazaak te starten? Sowieso bent u welkom bij Mister Drinks. Wij trachten u optimaal te helpen. Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn, kunnen we u een persoonlijke service bieden en kort op de bal spelen als er zich eventueel een probleem voordoet.